El restaurant Font de la Pineda és un restaurant familiar ubicat a Riells del Fai, un poble del barcelonès a prop de la capital, i des de 1955, oferim un cuina casolana i mediterrània amb una gran varietat de plats i menús per a tots els gustos. La nostra carta està basada en productes d’alta qualitat i de proveïdors locals, i des dels nostres inicis, una part dels productes provinents del nostre hort. En el Restaurant Font de la Pineda podreu gaudir de les millors carns de la zona fetes a la brasa, productes de la nostra horta, mongetes del ganxet de Riells del Fai, tomàquet de Riells, torrades de pagès, postres artesanals… La nostra llar de foc també ens permet fer gustosos acompanyaments: escalivades, calçots, escarxofes, patates al caliu… Disposem d’un menjador interior amb capacitat per a 100 persones on podreu gaudir d’un bon àpat amb unes fabuloses vistes de la cinglera de Bertí, Sant Miquel del Fai i el riu Tenes, el quel passa ben aprop del restaurant. A l’exterior, un menjador cobert amb capacitat per a 120 persones, on podreu dinar o sopar a l’aire lliure quan arriba el bon temps. Disposem de plats per a nens, menús especials per a grups i menús entre setmana.

Menú diari

Tenim menú diari el dilluns, dijous i divendres.
Preu del menú 17,00 € (IVA inclòs).
En dies festius consultar preu del menú.

Horari d’hivern

De dijous a dilluns de 10.00 h a 16.00 h.
Dimarts i dimecres tenim tancat.
Els dissabtes i diumenges fem esmorzars de forquilla de 10.00 h a 12.00 h.

Com reservar taula?

És imprescindible reservar taula trucant al 93 865 90 06 ja que tenim aforament limitat.

Restaurant Font de la Pineda

L’any 1955 el Restaurant Font de la Pineda va obrir les portes per primer cop.

Des d’aleshores, fidels a la nostra cuina casolana i compromesos amb els nostres clients, podem dir que ja hem fet un bon pessic d’història.

Cuina tradicional catalana

Esmorzars de forquilla

Carns a la brasa

Menús de temporada

Productes de proximitat

Deixa un comentari